lørdag 26. april 2008

God lørdags kveld..God lørdags kveld:)
Endelig tid til avslapping.Kveldene som har vært nå har gått med til å male, male og male. Jepp sånn er det når man er på brukt butikk å finner masse snadder med stygge farger. Mest av alt er jeg super fornøyd med tallerken hylla jeg fant.Har vært på jakt etter en sånn lenge, å plutselig lyst den opp framfor meg på butikken. Nå har den fått seg noen omganger med hvit maling, og den henger perfekt på veggen min ferdig "pyntet". Kan legge ut bilde i morgen, har ikke bat på kamera nå:(
Jeg føler meg litt sånn outsider her som interiør blogger, kjenner ingen av dere,men sånn er det vel å være fersk. Jeg føler at jeg "kjenner" noen av dere siden jeg daglig er innom alle favoritt bloggene. PS den lista jeg har med favoritt blogger er ikke ferdig altså, jeg har mange fler, og dere kommer snart på lista:)
Men hvis noen tilfeldigvis detter innom bloggen min hadde det vært kjempe koselig om du sa hei:)

God helg..

7 kommentarer:

Emmeline sa...

Og her detter jeg inn. Så koselig med en ny blogger;) Kjempekoselig stemningsbilde, og utrolig søt og orginal fugl fra din søster...

Kjekt å bli kjent med noen nye som kan spre litt inspirasjon rundt omkring!!
Et lite tips for deg som har en ny blogg: hvis du finner noen andre som er nye bloggere og legger igjen en hilsen hos dem, så er det lettere å etablere litt kontakt her i Bloglandia.
Mange av de gamle ringrevene har så mye besøk at de bare klarer å gå på sporadiske besøk, så da blir det ikke så mange besøk på bloggen i starten....Lykke lykke til, jeg kommer iallefall til å komme tilbake!
I skrivende stund er jeg på en liten bloggerunde (eller den er vel egentlig ganske lang) for å takke for varmende ord på ettårsinnlegget mitt!! Tusen takk. Håper helgen din blir herlig;) Ha en fortsatt deilig lørdagskveld!!

Trønderpia sa...

Hei!

Velkommen til Blogglandia!
Det er moro med nye bloggere, og du blir nok "kjent" etter hvert.
Mitt tips for å bli en aktiv blogger som får mange kommentarer, er å selv være flink til å legge ut kommentarer, samt å oppdatere bloggen ganske ofte.

Håper du vil trives her med oss.
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem fra Trøndelag

Helene S sa...

Velkommen som ny blogger. Kjempegøy å bli kjent med noen nye.

Jeg trenger adressen din til Pay it forward, så det er fint om du sender den til meg på mailadressen
helene.sivertsen@norgespost.no

Ha en fortsatt fin dag:0)

Storeflittig sa...

heisann!

jeg sliter litt med å få lagt opp bloggen din i blogrollen på nib, lurer derfor på om du kan gå inn på innstillinger, nettstedinnmating og sjekke at alle står på full? (gå på utvidet modus hvis du er i tvil.) syns det er så dumt at bloggen din blir liggende nederst, så vil gjerne rydde opp i det!

janne - kathrine sa...

Heisann.

Ja, det er rart med det. Når man er ferdig med å male diverse hyller, møbler og småting og trekker et lettelsens sukk over at man endelig er ferdig - så går det kun kort tid, så er man på igjen :-)
Her hos meg er det også til stadighet maleprosjekter på gang. Sier til meg selv at "nå mååå du gjøre ferdig denne, før du begynner på noe annet". Men, nei da, er så utålmodig vet du, så jeg setter igang med noe nytt før det første er ferdig...

Ja, ja - en eller gang blir man vel fornøyd til slutt :-)

Ønsker deg en fin dag!

Storeflittig sa...

Hei hei du! Håper ikke bloggekarriæren din er over enda? Håper du har det bra i Akershus i det deilige været, og håper på et innlegg om ikke lenge???

Klem

NIB sa...

hei hei! ser det er 3 mnd siden du la ut innlegg, så for at rollen på nib ikke skal bli utdatert tar vi deg bort. du er mer en hjertlig velkommen tilbake, så bare gi oss et pip hvis du fortsetter å blogge:)

håper du koser deg i sommersolen!